Proteinpulver test

 Här kommer ett inlägg om några proteinpulver som blivit testade!

hämta

Fairing complete protein 3 är ett mycket gott och användarvänligt protein, med en mycket hög proteinhalt på 87% per 100g. Och däremot nästan obefintlig fett/laktoshalt. Varför inte stimulera immunförsvaret medan du tar ett kosttillskott.

Kan köpas från gymgrossisten för 259kr – Klicka här.

 

 

 

 

 

 

Sloow protein från Fairing är att utmärkt val för mellanmål och nattprotein, som ger en lång  mättnadskänsla. Det är väl smakande och blandas ut i vatten eller mjölk och förblir klimp fri. Med en protein procent på 84-86% så får du ett proteinpulver som är verkligen värt hela hämta (1)sin summa.

Köp Sloow Protein enkelt vid gymgrossisten med ett klick 223kr. – klicka här

 

 

 

 

Whey- 80 vs Whey-100 – Vad är skillnaden?

Whey-80 är ett proteinpulver med mera kolhydrater. Lämpar sig till personer som 585r_2försöker gå upp i vikt, finns förstås andra prudukter som är ennu bättre till det endamålet men vill man få tag på ett proteinpulver som är en relativt bra såkallad bulk prudukt så är Whey-80 ett mycket bra alternativ. Och priset går ej att klaga på heller, för endast 159kr från gymgrossisten får du ett bra proteinpulver. Whey-80 finns i storlekar 1 och 4kg. och har en uppsjö av smaker, så du ska hitta en smak som passar för dig.

Hittas på gymgrossisten 159kr. Köp här.

 

 

 

 

 

 

 

Whey-100 däremot har däremot betydligt mindre kolhydrater, och är därför fördelaktigt Whey 100 proteinpulvernär du går på diet. Det är ett finfördelat pulver så det är lätt för dina muskler att ta upp. Själv väljer jag hellre whey-100, för att det är enligt mig ett bättre proteinpulver, fråga dig själv om du vill ha extra kolhydrater i din protein drink? okej nog finns det ju perioder när man bulkar också men låt oss komma till sak. Man bulkar ju inte alltid. Whey-80 samt Whey-100 är ju inga måltidsersättare men ett bra alternativ efter träningen för att få i sig en skaplig  mängd protein. Whey-100 har även lika stort urval av smaker som whey-80. Med ett pris på 269kr så är det ett extremt bra val av proteinpulver.

Hittas på gymgrossisten 269krKöp här.